#LEERKRACHTBXL: SHOUT OUT NAAR ELKE LEERKRACHT!

Samen met Berry en Lefto geeft de Vlaamse Gemeenschapscommissie het startschot voor een nieuwe communicatiecampagne. We zetten de leerkrachten in het Nederlandstalig onderwijs in Brussel positief in de kijker en promoten lesgeven in Brussel. Want leerkrachten maken elke dag hét verschil voor onze ketjes.

Videoclip
Leerkrachten verdienen onze waardering. Dat vinden ook Berry en Lefto. Samen maakten ze een nummer waarin ze op hun eigen manier respect betuigen voor wat leerkrachten in het Nederlandstalig onderwijs in Brussel elke dag doen. Bekijk de videoclip op www.leerkrachtbxl.be

#leerkrachtBXL
Met de campagne wil de VGC de leerkrachten bedanken voor het verschil dat ze elke dag maken én willen we nieuwe leerkrachten aanmoedigen om in Brussel voor de klas te staan. 
Na de lancering van het nummer volgt de rest van de campagne. Want naast leerkrachten opwaarderen en bedanken, moeten er ook extra leerkrachten gevonden worden. De campagne zal via sociale media verspreid worden en in het Brusselse straatbeeld te zien zijn.

Lees meer over de campagne op www.leerkrachtBXL.be.