Actualiteit

Soon to come!

De omschakeling van ondersteuningsteam naar leersteuncentrum betekent dat wij ook een nieuwe eigen website krijgen. 
We lanceren deze binnenkort, verdere communicatie hierover volgt nog!

Jaarverslag 2022 - 2023

Ons jaarverslag schooljaar 2022 -2023 is gepubliceerd! 

Neem zeker hier een kijkje.

Naar een decreet Leersteuncentrum

We brengen u graag op de hoogte van het feit dat vrijdag 10/2 het protocol voor de oprichting van de leersteuncentra als mededeling op de Vlaamse regering werd gebracht. Ook werd het BVR leersteun voor een 2de keer principieel goedgekeurd door de Vlaamse regering.
Op basis van het protocol werd vrijdagnamiddag de info over de leersteuncentra die zullen worden opgericht op deze webpagina geplaatst, onder de titel oprichting van de leersteuncentra: Naar een decreet leersteuncentrum 

Scholen kunnen t.e.m. 10 maart via Mijn Onderwijs hun keuze voor een leersteuncentrum doorgeven aan Agodi. In schooldirect hebben de scholen ook een bericht ontvangen om hun hierop te wijzen.

Agodi contacteert ook de contactpersonen van de verschillende leersteuncentra om te bevragen welke structurele samenwerkingen ze zullen aangaan, aangezien dit moet doorgegeven worden aan Agodi een week na publicatie van het protocol.

Flyer in kader van een nieuw leersteuncentrum

Nieuwsbrieven en jaarverslag

Met veel trots stellen we jullie het tweede jaarverslag voor. Hierin kunnen jullie o.a. onze gloednieuwe sprankelende visietekst vinden én krijgen jullie een terugblik op het voorbije schooljaar. Bovendien nemen we jullie graag mee naar de dagelijkse praktijk van het Ondersteuningsteam Kasterlinden. Veel lees- en kijkplezier! 

Jaarverslag 2020-2021
Jaarverslag 2021-2022

Tevens kunnen jullie onderstaand onze nieuwsbrieven vinden van het schooljaar 2022 - 2023. Raadpleeg zeker ook eens onze facebookpagina of instragram voor meer informatie. 

Nieuwsbrief 1
Nieuwsbrief 2
Nieuwsbrief 3
Nieuwsbrief 4

Kalender

In de kalender van het ondersteuningsteam  kan je raadplegen wanneer de vormingsweken, infodagen en teamvergaderingen doorgaan.