Naar homepagina Kasterlinden

Nieuws

Heb je een passie voor inclusief onderwijs en wil je leerkrachten en hun schoolteam ondersteunen in het vergroten van hun handelingsbekwaamheid in de omgang met leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften? Kijk dan zeker naar onze vacatures voor ondersteuner. Als ondersteuner ben je te werk gesteld binnen het Buiten Gewoon Onderwijs en maak

Aangepaste procedure digitale inschrijvingen vanaf 26 mei om 12u!

Door de strikte coronamaatregelen is het niet mogelijk de normale inschrijvingsprocedure te volgen. Fysieke contacten zijn niet mogelijk. Daarom start school Kasterlinden met digitale inschrijvingen.

Meer info op onze website bij

Beste ouders,

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist om de lessen te schorsen in alle scholen om de verdere verspreiding van het Coronavirus in te dijken en de kwetsbare groepen te beschermen.

Wat betekent dit voor onze school?

Alle lessen worden geschorst maar we blijven de opvang verzekeren voor de leerlingen van wie ouders

Beste ouders,
op verschillende plaatsen in Europa (ondertussen ook in België) zijn mensen besmet met het coronavirus Covid-19. Maak je geen zorgen, de overheden en gezondheidsdiensten staan klaar om patiënten op te vangen en te verzorgen.
Wat moet jij als ouder weten en doen?
Wat is het coronavirus?
Coronavirussen komen vaak voor: ook de gewone

Wegens Corona: uitstel van de ONW infoavond. Een nieuwe datum wordt zo snel mogelijk gecommuniceerd.

Op een nog te bepalen datum organiseert het ONW Centrum een infoavond voor ouders over het ondersteuningsmodel kleine types. (type 2, 4, 6, 7 stos en 7 auditief)

Inschrijven kan via

Pagina's