Naar homepagina Kasterlinden

Nieuws

fotoalbum

Er zijn weer heel wat nieuwe foto's opgeladen in het fotoalbum...ook benieuwd, klik dan hier.

soccer

Dinsdag 29 mei was het weer zover.  Vandaag trokken onze jongens samen met een aantal geselecteerden van de basisschool richting Heizelvlakte waar ze in de schaduw van het Koning Boudewijnstadion, of juist naast die schaduw, hun titel van vorig jaar gingen verdedigen en dit in loodzwaar voetbalweer.

Was het dit weer dat de tegenstanders bang maakte of was het de ochtendspits die ervoor

Illustratie

Op 25 mei 2018 gaat de General Data Protection Regulation (GDPR) in - ook Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) genoemd. Dat is de nieuwe privacywetgeving om de persoonsgegevens van Europese burgers beter te beschermen.

Kasterlinden hecht veel waarde aan uw privacygegevens

Kasterlinden vindt het belangrijk om u als gebruiker van haar aangeboden diensten of als bezoeker

Kasterlinden front

Kasterlinden Buitengewoon Basisonderwijs biedt vanaf volgend schooljaar onderwijs type 3 aan voor kinderen met gedragsstoornissen. Vandaag organiseert Kasterlinden al onderwijs voor kinderen met een visuele stoornis (type 6), een auditieve stoornis of taalstoornis (type 7) en autismespectrumstoornis (type 9). Onlangs kreeg de school gunstig advies van de Vlaamse overheid om haar programmatie

internaat

Vanaf september 2018 gaat ons internaat uitbreiden om een antwoord te bieden op de vraag van ouders en leerlingen. Er komt een leefgroep van 8 leerlingen bij, in een gebouw naast het bestaande internaat. Dat gebouw wordt momenteel volop gerenoveerd. We hopen op deze manier de wachtlijst weg te werken.

Al wie interesse heeft in een plaats op het internaat voor zijn/haar

Pagina's